Menu

Veilige rolluiken voor je bedrijf

Bij het beveiligen van je bedrijf is het belangrijk om goede elektrische rolluiken te plaatsen. Deze rolluiken komen in alle vormen en maten. Ze dienen voor een veilige afsluiting van je winkel of magazijn. Hieronder zullen we een paar voordelen van rolluiken behandelen.

Voordelen rolluiken

allereerst is het natuurlijk belangrijk voor de veiligheid. Elke ondernemer wil zijn kostbare bedrijfsgoederen zo goed mogelijk beschermen. Het komt vaak genoeg voor dat je door de stad loopt en weer een raam ziet die ingegooid is. Met een rolluik voorkom je dit soort praktijken. Ook biedt een elektrisch rolluik de mogelijkheid om een bewegingssensor te gebruiken. Wordt er na een bepaalde tijd ongebruikelijke activiteit gemeten, dan kan dit wellicht een inbreker zijn. Ook ontstaat er veel geluid mocht er iemand proberen in te breken, iets wat mogelijk omwonenden alert kan maken. 

Elektrische rolluiken

Met elektrische rolluiken is er tegenwoordig zelfs de mogelijkheid om rolluiken op afstand te bedienen. Ook brengen deze rolluiken vaak nog extra stevigheid met zich mee, wat beter is wat betreft de beveiliging. De rolluiken gaan zij ook op de lange termijn beter. Door de elektrische bediening zal er al minder gauw slijtage ontstaan aan het rolluik. Zo is er ook de mogelijkheid om er zelf aan te monteren mochten er problemen ontstaan. Vaak worden deze al voorzien van handleidingen waar je zelf mee aan de slag kan gaan. 

Isolatie 

Doordat het materiaal van de rolluiken gemaakt is van kunstof biedt een isolerende functie. Ideaal wanneer er producten opgeslagen worden die geen warmteverlies kunnen hebben. Maakt niet uit welk seizoen het is, je kan bij alle weersomstandigheden spullen opslaan. In de winter helpt het tegen de kou en de zomer wordt de warmte buiten gehouden. 

Kortom het aanschaffen van een rolluik is voor winkelketens een hele goed optie om te overwegen. Met de nieuwste elektrische rolluiken wordt er nog meer van extra’s voorzien en zijn ze een must have